2013/10/16

Umi Monogatari összes rész

Umi-Monogatari-OP-Large-cover 
Anata ga Ite Kureta Koto, Sea Story
Marin és kishúga, Urin a tengerben élnek. Egy nap találnak egy nagyon szép gyűrűt, ami az “égi világból” kerülhetett ide, ezért úgy döntenek, hogy a felszínre mennek és megkeresik a tulajdonosát. Meg is találják egy helyi lány, Kanon személyében, de neki valamiért nem kell.
Tetszik: teknős <3, tengeri világ
Nem tetszik: a főszereplők nem lettek túl szimpatikusak (főleg Kanon), fanservice, csilli-villi átváltozás
Állapot: így két rész után On-holdra teszem, aztán ha majd nagyon dicsérik a további részeket, talán folytatom. Umineko no naku koro ni:
umineko
Történet: az Ushiromiya család minden évben összegyűlik egyszer a Rokken szigeten (ami mellesleg az ő tulajdonuk). Így történik ez most is, 1986-ban, de persze a felnőtteket más cél is vezérli: a haldokló családfő örökségére hajtanak. A családfő szerint a vagyonát a bizonyos “arany boszorkánynak”, Beatricenek köszönheti, akiről még egy festményt is kiállított a házában. Egy tájfunnak köszönhetően azonban mindenki a szigeten ragad és különös gyilkosságok veszik kezdetét…
Tetszik: hangulat, opening, ending, seiyuuk, történet
Nem tetszik: hmm… talán Battler mellfogdosási mániája, de ebből viszonylag kevés volt (legalábbis mintha a mangában több lett volna), és remélem később nem fog annyira előjönni.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


umi_monogatari
Umi-Monogatari-OP-Large-02umimonogatari

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése