2013/10/15

Shakugan no Shana 3.évad

 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/5b/Shana_novel01.png
Történet

A második évad végénél folytatva Yuji megjelenik Shana előtt, de hirtelen eltűnik. Ekkor természetesen kitör a káosz, hisz Shana egyik pillanatban látta szerelmét, a másodikban viszont nem. Ebben a pillanatban történik a legnagyobb fordulat, melyet eddig még nem tapasztaltunk a Shakugan no Shanában, Yuji szövetkezik a Teremtés Istenével, hogy akár erőszakkal is létrehozhassanak egy olyan világot, ahol a Tomogarák külön élhetnek az emberektől, hogy ne legyen több mészárlás, ezáltal megvédje az embereket, de legfőképp Shanát. A történet több szálon fut, betekintést nyerhetünk a csatákba, a Bal Masqué szervezkedésébe, az őrzők (Flame Haze) tevékenykedésébe, és még számtalan helyre. Szerencsére a műben továbbra is helyet foglal Misaki városa és a Fellegvár.
Hangulat

A harmadik évad hangulata totálisan irányt váltott az első két évadhoz képest. A már megszokott vidám, komikus és romantikus jeleneteket javarészt felváltotta a vér, a halál és a tomboló háború. Ez a változás teljesen ellentmondott a Shakugan no Shana műnek, mivel az emberek nem egy ilyen animét vártak volna, hanem olyat, mely az előző szálakon, az előző hangulatban játszódik.

A harmadik évad nem mondható rossznak, viszont különálló, nem a Shakugan no Shana világában játszódó műként jobban megállná a helyét. A harmadik évadot nagyon sokan rosszra értékelték, és nagyon sok kritika érte: „Elvesztette a régi hangulatát” és sokszor elhangzott az is, hogy „Sokkal jobb befejezést érdemelt volna ez a remekmű.” A mű hangulata komor, sötét és szomorú, ráadásul sokan mondták, hogy a mű közepe nagyon unalmas.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


13.rész

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigRT_gxJXrbwjBu-j3vRdAQEQV8DN7jS6Mc6Co_Pmi7aaIuiT63oVDPe7oo2GLGQEBcDnbz4vfNQsSqnduNYBcl2JsKEnje6PgRzkXfUfBiMOSBze7-e06Ty9JEsTM1fO6j8ylMWyaZcM/s640/bc7d3b2c4d3184c1fcc712a8ff1d30065g.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése