2013/10/15

Shakugan no Shana 2.évad + OVA

shana_II_japan_v.01_vol.01_dvd 
végtelen időnek szíve megáll s emberek lesznek semmivé hangtalan.
Senki nem veszi észre, ahogy meghasad-, és lángba borul a világ.

Ezekkel a sorokkal kezdődik az első évad minden része, s noha a másodikban már nem szerepel, továbbra is jól jellemzi az elénk táruló világot.

Figyelem!
Aki esetleg nem látta volna a (rendkívül jó első évadot, annak erősen javaslom, hogy azzal kezdje, mert olyan nagyon nem viszik túlzásba a visszatekintést. Ide kattintva meg is tekintheted az ELSŐ évadot!
A népszerű sorozat folytatása pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az előző letette. Két főhősünk, Shana és Sakai Yuuji miután sikeresen visszaverték a Bal Masqué támadását, békésen folytatják életüket, noha ez csak átmeneti állapot: Bel Peol várhatóan vissza fog térni, hogy megkaparinthassa a Yuujiban rejlő különleges varázstárgyat. Épp az ő korábbi mesterkedéseinek köszönhetően azonban a középiskolás fiú óriási varázserőre tesz szert, így immár jóval hatékonyabban szállhat be a küzdelembe. Ehhez persze át kell esnie Shana és Wilhelmina kemény kiképzésén, s az iskolába érkező új osztálytárs leányzó által kavart konfliktusban is helyt kell állnia. Hát igen, nehéz az élet!
LETÖLTHETŐ <-- ITT

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


14.rész
22.rész
23.rész
24.rész{VÉGE} 
OVA1 (part1 - part2
shana_of_the_burning_eyes_2_024shana_of_the_burning_eyes_2_026

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése