2013/10/15

Tokyo Godfathers (TELJES FILM)

http://users.atw.hu/animepalota/Letoltesek/files/tokyo_godfathers_angol_v.01_dvd.jpg 
Nos, első hallásra mindenki azt gondolná, hogy egy klasszikus `20-as években játszódó gengszterfilmet fog látni. De nem, szó sincs róla. A történet 3 főhőse Gin, az iszákos és megszállott szerencsejátékos, Hana a transzvesztita bárénekesnő (bárénekes) és Miyuki, a tinilány, aki elszökött otthonról és most mind hajléktalanok.

Szilveszter éjszakáján játszódik a történet. Miután a három barát egy kisbabát talál a szemétben, másnap elindulnak felkutatni a gyerek szüleit. De ez nem bizonyul könnyű feladatnak. Mikor eljutnak a házhoz, amiben laktak, azt elhagyva találják. Ezt követően elképesztő véletlenek egész sora veszi kezdetét. Ezen az egyetlen éjszakán mind a három főszereplő véletlenül összefut a családjával is.

Mikor már elrendeznék az ügyet, újabb híreket kapnak, a nő, akit a baba anyjának hittek, valójában nem is az. Hatalmas autós (kamionos, taxis, biciklis!) üldözés után a fináléban ismét a véletlen és a szerencse játssza a főszerepet.

Megható, vicces történet. A film közepétől az ember már pislogni sem mer, nehogy elszalasszon egy részletet is. Ajánlom mindenkinek.
tokyo_godfathers_002tokyo_godfathers_004
tokyo_godfathers_005tokyo_godfathers_006

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése