2013/09/20

Moribito Guardian of the Spirit

guardian_of_the_sacred_spirit_francia_v.01_dvd
Seire no moribito
Balsa egy fiatal testőr nő, aki úgy gondolja 8 élet szárad a lelkén, és ezért a 8 életért másik 8-at akar megmenteni. Megérkezik Yogo országába, hogy megjavítattsa a lándzsáját. Útközben egy baleset szemtanúja lesz, és megmenti egy herceg életét. A császárné hálából meghívja a palotába, és bőségesen megjutalmazza. Éjszaka felkeresi a vendégeskedő Balsát és elárulja, hogy a herceg nagy veszélyben van. Saját apja akarja megöletni, mert megszállta egy démon a fiút, és ha ez kitudódna akkor az nem vetne a császári családra jó fényt. A császárné felbéreli Balsát a herceg testőrének, de ezzel együtt menekülniük és rejtőzniük kell, miközben nem veszélytelen emberek vannak a nyomukban.

Az ellenfelek nem gonoszak vagy rosszindulatúak, ahogy sok történetben, hanem ők is emberek érthető a motivációval. Útközben több érdekes dolog derül ki, megfelelően adagolva. Például az is, hogy a császárt sem önös érdekek vezérlik, sőt...

Igazán fordulatos történet és végig izgalomban tartja a nézőt. A grafika nagyon szép és tele van festményeknek beillő tájakkal. Ezenkívül a zenéje is magával ragadó. Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom!
RÉSZEK05{VÉGE}
guardian_of_the_sacred_spirit_001guardian_of_the_sacred_spirit_002guardian_of_the_sacred_spirit_003
guardian_of_the_sacred_spirit_004

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése