2013/09/07

Gungrave

http://users.atw.hu/animepalota/Letoltesek/files/gungrave_angol_v.01_vol.03_dvd.jpg 
Egy hideg, téli éjszakán egy Beyond the Grave nevű élőhalott, akit tiltott módszerekkel hoztak vissza az életbe, magához tér, és elindul, hogy megkeresse azt az embert, aki tizenhárom évvel ezelőtt megölte őt: "Bloody" Harryt.

Egy jellegtelen, személytelen nagyváros egyik lerobbant negyedében a fiatal Harry MacDowel, Brandon Heat és társaik a kisstílű bűnözők mindennapos életét élik. Lopás, rablás, nők, bandaháborúk, és ami kell - a kis csapat vidáman éldegél napról napra. Amikor azonban egy olyan ember útját keresztezik, aki túl nagy falat nekik, Harry és Brandon addigi élete néhány óra alatt összeomlik. A tehetetlenségtől kétségbeesett Harry elhatározza, hogy belép a várost uraló bűnöző-szindikátusba, a Millennionba. A csendes, hűséges Brandon szó nélkül követi legjobb, és immár egyetlen barátját.

A Millenionban mindketten teljesen elemükbe kerülnek. A sármos és tehetséges, tökéletes üzletember és manipulátor Harry gyorsan emelkedik a ranglétrán, és a nem különösebben szociális vagy ambiciózus, ám kiváló harcos Brandon is nemsokára megtalálja helyét mint Harry elválaszthatatlan partnere és támasza. Míg Harry kis csapatot gyűjt maga köré, akik segítik a munkáját, Brandon megismerkedik a Millennion alapítójával és vezetőjével, Big Daddyvel, akinek életfilozófiája nagyon nagy hatással van a félénk, visszahúzódó srácra.  
gungrave_001
gungrave_006gungrave_044gungrave_075

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése