2013/09/08

Ikki Tousen - Great Guardians

http://users.atw.hu/animepalota/Letoltesek/files/ikkitousen_great_guardians_japan_v.01_vol.01_dvd-inside.jpg 
Moutoku legyőzése után, amivel a Dragon Destiny fejeződött, visszaállt úgymond a rend a harcosok és az iskolák között. Mivel Hakufu és Gentoku volt, akik legyőzték Moutokut, a sárkányaik aludni tértek a nagy harc után. De mivel Hakufu nem az a személy, aki nyugton tudna maradni, a tengerentúlra akar menni, hogy más harcosokkal is összemérje erejét. Persze ehhez pénz is kell, és ezért mindenkit bele is von a kampányba.^^ Az első két sorozatnak is jó története volt, amit csak akkor lehetett megérteni, ha az ember végignézte az összes részt, úgyhogy ez most is így van!
Ugyanis különös oknál fogva Ryofu visszatér az életbe, valamint feltűnik egy ismeretlen harcos is, akiről csak később tudunk meg többet. Valamint Saji is különösen viselkedik, és nem lehet tudni a jók vagy a rosszak oldalán áll-e, vagy megint a sajátján. És kis frissítésképpen a sorozatban helyet kapott egy új szereplő is, Hakofu húga, Sonken Chuubou, aki pont ellenkezője nővérének.
Ecchi-jelenetekben, harcban, komédiában most sincs szűkében a sorozat, úgyhogy aki látta az előzőket, annak az új évad is nagyon tetszeni fog!^^ Az opening/ending zenéje megint nagyon jóra sikeredett, mindkettő nagyon hangulatos, szerethető zeneszám. A grafika egy kicsit talán jobb lett a második évadhoz képest, de annyira szembetűnő változás nem történt. Szóval Ikkitousen rajongóknak kötelező megnézni, aki pedig nem látta volna még egyáltalán, annak ideje elkezdeni!^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése