2013/08/27

Burst Angel

http://users.atw.hu/animepalota/Letoltesek/files/burst_angel_angol_v.02_dvd.jpg 
A történet egy nem túl távoli jövőben játszódik Tokióban ahol is először egy fiatal szakácsot Kyohei-t ismerhetünk meg aki épp jelentkezett egy állásra egy 4 tagú lányból álló csapathoz!

Azt már most elmondom hogy ő a történet szempontjából eléggé fölösleges karakter,csak azért van benne hogy egy hárem szál is legyen a történetben bár ezt nem nagyon lehet észrevenni!
Nos mint már említettem a csapat 4 lányból áll,Ők lennének azok:
A Vezetőjük Sei aki egy Yakuza család tagja ennek ellenére ő viselkedik a legnormálisabban a lányok közül de azért harcolni is tud elég rendesen!

Aztán itt van Amy aki 9 éves kora ellenére már profin kezeli a legbonyolultabb számítógépeket is ennek ellenére mégsem okoskodik állandóan!
A 3.tag Megumi de mindenki csak Meg-nek hívja és elsőre megutálja A fiút az ő elmondása szerint azért mert túl fiatal(vajon miért mondta ezt? XD
burst_angel_002Természetesen kell egy fegyver és harcmániás keménycsaj is,ő Joe viszont ő egyben a fő középpontja is az animének ráadásul Kyohei már találkozott vele elöbb is.
Ráadásul Joe-nak különleges ereje van de azzal nem tanácsos élőben találkozni!
A Csapathoz tartozik még egy Robot is Jungo,akit leginkább Joe vezet,szóval még mecha szálat is kapunk a történetbe. Nos ők lennének a tagok,a történet pedig lényegében annyi hogy ezek a lányok zsoldosok és különböző feladatokat látnak el pénzért de egy másik szál is fut ami pedig a lányok múltját elemzi ki!
burst_angel_004Dióhéjban ennyi a sztori ami hát eleinte nem tűnik többnél a Galaxy Angel sztorijánál viszont lényegesebben jobb nála! Ráadásul elég vegyes társaságot hoztak össze,ez főképp Joe "ismerőseire" vonatkozik akik közül némelyik ugy néz ki hogy simán elmehetne gonosznak a One Piece-be,és ez komoly!
Kitérnek most inkább a robotokra mivel ugye nem csak Jungo az egyetlen robot,ezeket CGI-vel csinálták meg és szerintem elég jól sikerültek és ez a látványra is értendő!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése