2013/08/27

Blue Dragon

http://www.watchcartoononline.com/thumbs/Blue-Dragon-Episode-27-English-Dubbed.jpg

Shu az erdőben játszadozik barátaival, mikor meghallja, hogy egy Knight Master érkezik a falujukba. Egyből elkezdi keresni őt, hogy a tanítványa lehessen, de csalódnia kell, mert Zola, akit Knight Master-nek hitt, nem az. Később megtámadják a falut, és Zola meg Jiro nagy nehezen elhatározzák, hogy segítenek. Nem is ez a meglepő számunkra a viselkedésük után, hanem ahogy megmentik a falut.

Ugyanis ők képesek ún. Shadow-kat használni, ezekkel védik meg a települést. Ezek hatalmas szörnyek, akik az emberekben élnek, és ha megtanulod őket irányítani, akkor nagyon hatásosan tudsz harcolni. Shu is erős akar lenni, hogy meg tudja védeni a barátait, ekkor ő is megidézi a Shadow-ját, Blue Dragon-t, de még nem képes irányítani, így elhagyja a falut Zola és Jiro társaságában, hogy megtanulja irányítani ezt a szörnyet, és hogy legyőzze Nene-t, a császárt, aki parancsot adott a faluja megtámadására.

Az ismertető elolvasása után nem tűnik nagy durranásnak az anime. De ha megtudjátok, hogy a Blue Dragon az XBOX 360 konzol legsikeresebb RPG-jének adaptációja, és hogy Akira Toriyama, a mindenidők legsikeresebb animéjének, a Dragon Ball atyjának a munkája is benne van, akkor már más fényben látjátok az animét. A DB világa abszolút visszaköszön ebben az animében is. A járművek feltűnően hasonlítanak az ott látottakkal, a speciális effektusok is a DB-ére hajaznak, de még a szereplők is megfeleltethetőek egyes Dragon Ball szereplőknek (Shu = Goku, Jiro = Krilin, Kluke = Bulma, Maromaru = Macsek).
A többi részt itt tudod megnézni. (angol)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése