2013/08/25

Basquash

http://users.atw.hu/animepalota/Letoltesek/files/basquash-1cover.jpg 
Főszereplönk Dan, aki megszállottan rongálja a köztéri kivetítőteket. Elsőre azt hisszük azért, mert utálja a BFB-t (big foot basketball="nagy lábú kosárlabda" szabad fordításban), így nevezi az anime azt amikor a mechák kosaraznak.
Később kiderül, hogy kilop egy alkatrészt a tv-ből amit pénzért továbbad.
Mikor hazaér látjuk, hogy szegény körülmények között él tolószékbe kényszerült húgával. Néhány flashback alapján arra következtethetünk, hogy a húga kosarazott és egy BFB-ző mecha okozhatta a lerokkanását.
Egyik nap unaloműzés képen kosarazik (őstehetség a srác), amikor egy leányzó, akinek legfőbb ismérve, hogy óriásiak a mellei, elragadja Dan-t és beülteti egy Bigfoot-ba (mecha, más néven). Dan kezd ráérezni a dologra, mert az a mániája, hogy ha megérinti a Holdat a húga lába meggyógyul. Aztán elkeveredik egy élő BFB meccsre, ahol megrökönyödve tapasztalja, hogy a tv-n 3×-os gyorsítással adják a meccseket, mert a valóságban lassan, és rémesen unalmasan kosaraznak a mechák, Dan legnagyobb felháborodására, akinek a kosár a mindene. A korábban említett nagy mellű leány felbukkan egy Dan-nek tervezett bigfoot-tal, aki rögtön belepattan, hogy megmutassa a nagyvilágnak, hogy kell mechával kosarazni!!! (Közben a lányról kiderül ,hogy ő a gyerekkori szerelme, csak már nem ismerte meg az)
Szegényt elkapják a rendőrök és mivel hőn dicsekszik vele, hogy Ő a köztéri tv rongáló, a zsaruk 1 évre dutyiba vágják.
Mire kiszabadul Ő lett a "Legenda" és mindenki elkezdte nyomni a BFB-t úgy, ahogy Ő megmutatta a nagyvilágnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése