2013/08/24

Ah! My Goddess 1.évad


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioq2NyBXwUxDbWrypp_h0XvNjX8ZHQy8kBXmCqtk73pPyYE8692GMSHu_ZZWzCQGW5tgQmOeOVxwSEgPsaYLt6AkqPzNdPBvTQIK1neQ1E9eJWYbB_qhKkxwPucY6njl6b330vXR4Ywj0_/s320/ah_my_goddess_tv_203_1024.jpg
Ah! My Goddess aka Megami-saga

Morisato Keiichi-t a felsőbb éves diákok egyedül hagyják a fiú koleszban. Keiichi megéhezik, ezért megpróbál vacsorát rendelni magának. Viszont az összes helyen azt hallja, hogy valamiért nem viszik házhoz az ételt. Egészen addig, amíg egy női hang azt nem mondja, hogy az Istennő Forródrótot hívta, és hogy nemsokára személyesen is meglátogatja valaki.
Keiichi persze nem veszi komolyan a dolgot, amíg Belldandy, a kiküldött istennő elő nem mászik a tükörből. Még ezek után sem hisz a lánynak, azt gondolja, hogy barátai szórakoznak vele. Mikor megtudja, hogy kívánhat valamit, azt kéri, hogy Belldandy maradjon vele örökre. Az Istennő persze komolyan veszi és teljesíti a kérését, habár eközben egy tekintélyes lyuk kerül a plafonra.
A többi kollégiumi lakó megérkezve az utcára teszi őket, ugyanis a fiú kollégium szent falai közé nő nem léphet, Keiichi pedig pont ez a legszentebb szabályt sértette meg. Így hát egy autóban, kettesben töltik az éjszakát. A szerződéssel ugyanis a kényszerítő erő is működésbe lépett, ami megakadályozza, hogy Keiichi és Belldandy elváljanak egymástól.
Ezek után Belldandy egy régi templomba vezeti a fiút, ahol a pap befogadja őket éjszakára. Majd miután a pap véletlenül meglátja Belldandy-t istennői formájában, úgy dönt, hogy zarándokútra indul és a fiatalokra hagyja a templomot.
Keiichi és személyi istennője kettesben egy csendes, tágas házban. Ideális környezet a romantikához. Egészen addig, amíg Keiichi húga, Megumi be nem állít, mivel jövőre ő is egyetemre megy, persze ugyanoda, ahová a bátyja is jár. Ő is elég lenne a jóból, de Belldandy nővére, Urd, és húga Skuld is beköltözik. Urd megpróbálja összehozni a reménybeli párt, Skuld pedig mindent megtesz, hogy elválassza őket. Ehhez jön hozzá, hogy Keiichi is, és Belldandy is elég bátortalan, így aztán lassan haladnak az események, de azért haladnak, ráadásul a démoni erők is akcióba lépnek ...

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése