2013/11/30

Terhelt Terkel

2004 - Animáció, Vígjátek, Dráma, Misztikus, Romantikus, Thriller

Megnézem(Youtube)     Megnézem(Vidto)    Megnézem(Indavideo)
#Letöltöm(Flashstream)
Végy egy göndör hajú, pattanásos tizenhét éves tinédzsert, adj hozzá fogszabályzót, és egy hihetetlenül idegesítõ kishúgot. Legyen az anyja láncdohányos, az apja depressziós. Terkel ugyanis itt tart most. És ezen kívül egy csúnya, kövér csaj szerelmes lett belé, majd öngyilkosságot követett el miatta. Aztán már nyugodtan röhöghetünk kínunkban, mert a bajok még csak most kezdõdnek. Terkel halálos fenyegetést kap. Csak egyvalaki segíthet rajta: a csinos, fiatal és idealista új tanár bácsi, aki a jövõ héten kirándulni viszi az osztályt.


KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Táncoló Talpak 2

2011 -Vígjáték, Családi, Animáció


A legtöbb pingvin szebben dalol bármelyik csalogánynál, ám akadt köztük egy fura madár. Ha Topi énekel, megfagy körülötte a levegő, ám ő már rég nem is erőlteti az ilyesmit: hiszen fantasztikus sztepptáncos lett belőle. Csakhogy a fiókák ritkán totyognak atyáik útján, az övé meg egyenesen koreofóbiás, vagyis semmiképpen sem hajlandó ritmusra lépkedni, és mindenféle táncot utál. Viszont neki is van egy nagy, mindent betöltő vágya: szeretne megtanulni repülni. Erik mégis rájön, hogy van miért felnézni az apjára. Amikor váratlan és ijesztő események rengetik meg az otthonos jégtáblákat, Topi az, aki egyetlen seregbe szervez minden pingvint, és a környék összes lakóját - a hatalmas elefántfókától az egészen kicsi rákocskákig - a szövetségesükké teszi, sőt, végül az élére is áll a bátor és dalos kedvű társaságnak.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Spongyabob - A mozifilm

2004 - Animáció, Családi, Vígjáték


Ó, az a kellemes, nyugodt élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás, és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Ám a világ hamarosan megláthatja, mennyire be tud durvulni a helyzet a víz alatti paradicsomban, amit Spongyabob Kockanadrág az otthonának nevez. Amikor õ és legjobb barátja, a kelekótya Patrick egy nagyszabású kalandba vágnak, hogy felkutassák Neptunusz király ellopott koronáját, és keresztülhúzzák a gaz Plankton diktátori terveit, Spongyabob azon kapja magát, hogy egy szendvicset vezet azon a kiszámíthatatlan úton, ahol felfedez új világokat, veszedelmes szörnyetegeket, no meg azt, hogy gyereknek lenni végeredményben nem is olyan rossz dolog.


KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Scooby-Doo! Rémpróbás játékok

2012 - Animáció, Családi, Vígjáték


Kezdődjék a móka, kezdődjék a küzdelem! Scooby-Doo és a banda versenybe szállnak a Meghívásos Világbajnokágon egy vadonatúj 23 perces epizódban, a Rémpróbás játékokban! Rémisztő dolgokból nincs is hiány– amikor egy ezeréves szobor megelevenedik, az egész esemény veszélybe kerül! Az izgalmak folytatódnak a Hanna-Barbera sportklasszikusa, a Scooby-Doo! Rajzfilmolimpia világrengető epizódjaiban! Három csapat melegít, és a hangulat máris forró! Keress egy széket, mert Scooby-Doobyék, Maci Laciék és a Komisz Banda alig várják az elképesztőbbnél elképesztőbb megmérettetéseket!


KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Scooby-Doo - Kék Sólyom maszkja

2012 - Animáció, Családi
http://static4.wikia.nocookie.net/__cb20121215182955/scoobydoo/images/5/5c/Scooby-Doo!_Mask_of_the_Blue_Falcon_DVD.jpg
Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon
Megnézem(Muchshare)    Megnézem(Vidto)

A vadonatúj egész estés Scooby-Doo kalandban ezúttal a kaliforniai Képregény-megavilágfesztiválon vár a csapatra az újabb megoldandó rejtély! A Herkuloidok, Frankenstein Jr. és az Űrszellem csak néhány az ünnepelt képregényhősök közül, akikkel találkozni lehet az észvesztő összejövetelen, ráadásul egy nagy költségvetésű megaprodukció is itt debütál, méghozzá Scooby-Doo és Bozont kedvenc szuperhősei, Kék Sólyom és Robokuty főszereplésével! Így amikor a gaz gonosztevő Mr. Hyde rettenetes denevéreket, félelmetes ebeket és ragacsos masszát szabadít a résztvevőkre, itt az idő, hogy a Rejtély Rt. felgöngyölítse a szálakat, és leleplezze a bűnösöket. Valójában azonban Bozont és Scooby-Doo pizzafaló, szupererőre szert tevő kettőse hozza ki magából a szuperhőst, hogy megakadályozzák, hogy az egész eseményt elárassza a zöld trutyi. Mindent bele, csodakutya!

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Sammy nagy kalandja 2

2012 - Animáció


Sammy és Ray kérgesteknősök és örök barátok, akik gondtalanul lubickolnak egy atoll környékén, és felkészítik az ifjakat, például Rickyt és Ellát, hogy ők is boldogulhassanak a tengerben. Egy nap azonban felbukkan egy orvvadász, aki foglyul ejti és elszállítja a teknősöket, hogy aztán betuszkolja őket Dubaj egyik látványos vízi showjába. A hely kisfőnökeként ismert Nagy D, a csikóhal menekülést tervez, és a két teknőcnek is szerepet akar osztani. De amikor Sammy és Ray megismerkedik Jimbóval, a gülüszemű pacahallal, Luluval, a felvágott nyelvű homárral, meg egy jókora pingvincsaláddal, elkezdenek dolgozni a saját menekülési tervükön.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Sammy nagy kalandja - A titkos átjáró

2010 - Animáció


1959-et írunk. Sammy a tengeri teknõs, ahogy megszületik Kalifornia tengerpartján, bemászik a vízbe és azonnal megtalálja, majd el is veszíti élete szerelmét, a gyönyörû és szintén bébi teknõs Shellyt. Minden teknõs elindul felfedezni az Óceánt mielõtt visszatér a partra ahol született, így tesz Sammy is, aki a hõsies utazás során minden veszélyt kicselez annak reményében, hogy újra lássa Shellyt. Sammy 50 éven át 'járja' a világ Óceánjait miközben legjobb barátjával, Ray-jel együtt tapasztalja meg, hogy az emberek hogyan ártanak a Földnek. Sammy piranhákkal harcol, megmenekül egy halászsas elõl és misztikus úti titkok után kutat.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Rontó Ralph

2012 - Animáció, Családi, Vígjáték
http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/17178937_ffde32a6ee35c35cd8a963f63338bb33_xl.jpg

Rontó Ralph nem elégedett saját sorsával játékában. Szeretné, ha őt is úgy körberajonganák, ahogy a játék Jófiúját, Fix-It Felixet. A probléma csak annyi, hogy a Rosszfiút senki sem szereti, ám a hősöket annál inkább így, amikor egy modern, fps videojáték érkezik, élén a kőkemény Calhoun őrmesterrel, Ralph meglátja a lehetőséget, amely talán a hősiességhez és a boldogsághoz vezet. Egy egyszerű terv kiötlésével besurran a játékba, de nevéhez méltón mindent elront: akaratlanul szabadon ereszt egy halálos ellenséget, amely a játékterem minden játékára veszélyt jelent. Ralph egyetlen reménye Vanellope von Schweetz, igazi bajkeverő figura egy cukormázas versenyzős játékból, aki talán meg is tanítja majd Ralph-nak, hogy mit jelent Jófiúnak lenni. Mielőtt az egész játékteremnek Game Over lenne, Ralph vajon rájön-e arra, hogy minden adottsága megvan ahhoz, hogy hős legyen? 

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



ParaNorman

2012 - Animáció, Fantasztikus, Családi, Vígjáték

Megnézem(Putlocker)       Megnézem(Nowvideo)       Megnézem(Putlocker)
Kihez forduljon egy kisváros, hogyha ostrom alá veszik a zombik?Ki máshoz, mint a félreértett, kiközösített, furcsa kissráchoz, Normanhez, aki képes beszélni a halottakkal? A zombikon kívül Normannek fel kell vennie a harcot a szellemekkel, a boszorkányokkal, és, ami a legrosszabb, az idióta felnõttekkel is, hogy megmentse városát az évszázados átoktól. Tehát most ennek a szellemekkel suttogó fiúnak latba kell vetnie minden paranormális képességét, ami kísértetiesen komoly szellemi munka.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Monster High - Légy szörnymagad!

  2012 - Animáció, Családi
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNdH65560GT43vpPulCKbhJgtseX7vo1VPuB8KiR7E3KXxk6b3Q943EgPU4oKaO9-d-ZAqBrIauaf3aPgOaO8rgPMu8Vz00msaKJaXlDNLf5cjefTmQf0wNSzmHORL5UVtqb3i6sCm6wQ/s1600/monster+high.jpg

A Monster High: Légy szörnymagad! kiássa a csatabárdot a Normik és a szörnyek között, a dolgok pedig egyre ijeszt bbé válnak! Hogy elkerüljék a lehetséges konfliktusokat, a Monster High növendékeinek évekig tilos volt el bújniuk szobáik rejtekéb l Halloween éjszakáján. Frankie és barátai azonban rájönnek, hogy a Normik és a szörnyek egykor igazi barátok voltak és szerettek együtt lenni. A rémek ezért úgy döntenek, visszaforgatják az idő kerekét, és arra használják ezt az éjszakát, hogy különleges szörny ségességüket ünnepeljék és felhívják a figyelmed, hogy mindig „Légy önmagad! Légy egyedi! Légy szörnyen jó fazon!”

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Micimackó és az elefánt

2005 - Animáció, Családi, Fantázia
http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1010/253541.1010.A.jpg
Pooh's Heffalump Movie
A Százholdas Pagony békéjét súlyos lábak dobbanása zavarja meg. Valami félelmetes közeledik! Ami pedig félelmetes, az talán a Zelefánt - hiszen ebben az évszakban igen sokan járkálnak errefelé. A Zelefántot ugyan még senki sem látta, de már mindenki róla beszél. Régi barátaink, Micimackó (baráti körben Medveczky Medve néven is közismert), Malacka, Nyuszi, Tigris és a többiek a szörnyû eseményre készülnek: amikor szembe kell majd nézniük azzal, amirõl mindenki tud valami fontosat, csak azt nem tudja senki, hogy mi lehet az. A Százholdas Pagony lakói elindulnak, hogy elfogják a rettegett lényt. Zsebibaba, a kis kenguru is csatlakozni akar hozzájuk, ám a többiek szerint túl fiatal még az efféle kalandhoz.Õ azonban mégis útra kel egyedül, és nagyobb eredménnyel jár, mint a többiek: találkozik a Ormi nevû játékos, fiatal elefánttal. Zsebibaba hamar rájön, hogy az elefántok egészen mások, mint amit meséltek róluk, és hogy ez a lény éppen úgy fél Zsebibaba barátaitól, mint azok tõle. Ám a két fiatal hamar barátságot köt, és mindent megtesznek, hogy eloszlassák rokonaik és barátaik egymás iránti alaptalan félelmeit. 

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Micimackó : Az ajándékok ideje

1999 - Animáció, Családi
http://www.museumaboutnothing.com/Winnie%20the%20Pooh/Desktop%20Pictures/Winnie%20the%20Pooh%20Seasons%20of%20Giving.JPG
Winnie the Pooh: Season of Giving
Nem múlhatnak el úgy az ünnepek, hogy ne találkozzunk legkedvesebb mackónkkal, és barátaival, akikkel már megint rengeteg vidám és szívmelengetõ kaland történik ? és ez igazán jól jön a hideg téli napokban! Persze a Százholdas Pagonyban az is megtörténhet, hogy elvesznek az ünnepek! Amikor Nyuszi falinaptárját ellapozza egy pimasz kis õszi fuvallat, az erdõlakók a naptárra pillantva azt gondolják, hogy véletlenül lekésték a telet, és máris nekiállhatnak a tavaszi nagytakarításnak. Aztán havazni kezd, és a jóbarátok rádöbbennek, hogy a Hálaadás már ott toporog a küszöbön. Mivel Micimackó és Malacka idén a pulyka-felelõs, természetesen az ünnepi vacsora sem múlhat el galibák nélkül. A Karácsony ennél már sokkal nyugodtabban telik, ráadásul egy váratlan vendég is betoppan, pontosabban berepül: egy kismadár, akit Nyuszi mentett meg néhány évvel korábban.
 

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Micimackó visszatér

1997 - Animáció, Felfedező, Családi, Musical
http://d2oz5j6ef5tbf6.cloudfront.net/movie/large/Poohs_grand_adventure.jpg
Pooh's Grand Adventure: The Search for Christopher
Véget ér a nyár, és ezzel a vakációnak is vége. Róbert Gidának iskolába kell mennie. Ezt nincs szíve személyesen megmondani Micimackónak, így hát tollat ragad, hogy levélben adja tudtára. A csekélyértelmû medvebocs azonban félreérti az üzenetet...

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Micimackó kalandjai

1977 - Fantázia, Családi, Animáció, Musical
 http://cdnvideo.dolimg.com/cdn_assets/1376331ca404799fb80a2c510252b50bb2e1cfd4.gif
The Many Adventures of Winnie the Pooh
Micimackónak és barátainak három történetét meséli el a rajzfilm. Az elsőben kiderül, hogy Micimackó szereti a mézet, s ha fogytán a készlet, még arra is kapható, hogy meglátogassa a méheket. A második egy viharos nap következményeit tárja elénk, amikor erdei sétája útját nem ő szabja meg, hanem a süvöltő szél, és a lakását is elönti a víz? Az utolsóban az oktondi Tigris megneveléséhez kapunk hasznos tanácsokat. Milne világhírű regényéből a Walt Disney Stúdió csinált filmet. 

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Micimackó mese online

2011 - Családi, Vígjáték, Animáció


A Walt Disney Animation Studios visszatér Micimackóval a Százholdas Pagonyba, így harmincöt év után újra széles vásznon láthatjuk a világ legismertebb medvéjét. A régi bájjal, szellemességgel és hóbortokkal fűszerezett teljesen új alkotás lehetőséget ad egy egészen különleges találkozásra a bölcselkedő "csacsi, öreg medvével" és barátaival, Tigrissel, Nyuszival, Malackával, Kangával, Zsebibabával és végül de nem utolsó sorban, Fülessel, aki megint elhagyta a farkát. Bagoly az egész társaságot egy felettébb vad kalandba keveri, melynek célja, hogy Róbert Gidát megmentsék egy képzeletbeli vádaskodástól. Úgy tűnik, nagyon zűrös nap lesz ez egy medvének, aki csupán némi mézért indult útjára. A.A. Milne öt története inspirálta a Disney klasszikusokra jellemző, kézzel rajzolt művészeti stílusban életre hívott Micimackó című egész estés animációs filmet.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Madagaszkár 3.

 2012 - Vígjátek, Felfedező, Családi, Animáció
 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c4/Madagascar3-Poster.jpg
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, amit átalakítanak - Madagaszkár stílusban.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Madagaszkár Karácsony

2009 - Rövid film, Animáció, Családi, Felfedező, Vígjátek
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e7/Merry_Madagascar_DVD_cover.jpg
Merry Madagascar
Ezúttal az állatkerti baráti csapatnak kell megmentenie a Karácsonyt, miután a Mikulás kényszerleszállást hajt végre a szigetükön és nem mellesleg még az emlékezetét is elveszíti. Nincs más hátra, pingvineket a szán-fogatba és kezdődhet az őrült utazás! 


KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Madagaszkár 2

2008 - Animáció, Akció, Felfedező, Vígjátek, Családi
 http://cdn.indowebster.com/www36.indowebster.com/b9fff8f25790bfe61913e977afc63e49.jpg
Madagascar: Escape 2 Africa
A Madagaszkár távoli partjaira vetõdött New York-iak olyan õrült ötlettel állnak elõ, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülõgéproncs-féleséget. A díszes kompánia a levegõbe emelkedik - és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendõ ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink elsõ ízben találkozhatnak szabadon élõ társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tűnik, hogy Afrika nagyon "tutkeráj" hely de vajon jobb, mint hõseink otthona a Central Parkban? 

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


A Madagaszkár pingvinjei: Karácsonyi küldetés

2005 - Animáció, Rövid film, Vígjátek, Családi
http://s019.radikal.ru/i611/1206/e7/4e9ba23fa264.jpg
The Madagascar Penguins in: A Christmas Caper
A Madagaszkár-pingvinek és a karácsonyi küldetés egy komputeranimációs rövidfilm, melyet a DreamWorks Animation készített. A 12 perces film a négy, néha Madagaszkár-pingvineknek nevezett adélie-pingvin kalandjait meséli el, akik a Central Park Állatkertben élnek. A történet szerint a csapat legfiatalabb tagja, Közlegény, karácsony éjjel kioson az állatkertből, hogy ajándékot találjon a Ted nevű magányos jegesmedvének. Míg Manhattan utcáin kóborol, foglyul ejti egy idős hölgy, aki rágókának nézi, és megveszi harapós kutyájának, Csócsa úrnak. A másik három pingvin, Kapitány (Skipper), Kowalsky és Rico, kimenti Közlegényt az idős hölgy lakásából, mielőtt túl késő lenne.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Madagaszkár

2005 - Animáció, Felfedező, Vígjátek, Családi
http://images.wikia.com/penguinsofmadagascar/images/6/61/Madagascar-movie-poster.jpg
Madagascar
Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel õ a New York-i Central Park állatkertjének fõ attrakciója. Õ és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Martynak az elég jó sem elég jó, hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság, és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai döbbenten állnak másnap reggel Marty hűlt helyénél, és kitörnek az állatkertbõl, hogy visszahozzák a zebrát, mielõtt még bárki rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést. Alex, Melman és Gloria a Központi Pályaudvaron akadnak rá Martyra, de mielõtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják õket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétõl. Amikor a cselszövõ pingvinek megrongálják a hajót, hõseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New York-i aszfaltbetyároknak most rá kell jönniük, miképpen maradhatnak életben a vadonban, és fel kell fogniuk, mit is jelent valójában az a mondás, hogy "nagy az Isten állatkertje."

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Lorax HD

2012 - Animáció, Fantasztikus, Családi, Vígjáték


A Lorax Dr. Seuss klasszikus meséjének animációs adaptációja, melyben egy fiú keresi azt az egyetlen dolgot, amivel belophatja magát álmai hölgyének szívébe. Ehhez azonban meg kell fejtenie a Lorax történetét. A Lorax egy zsémbes, mégis elbûvölõ lény, aki azért harcol, hogy megvédje világát.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Legeslegjobb cimborák

2009 - Animáció, Családi
Szépmajorban a háziállatok megszokott békés életüket élik, amíg be nem állít hozzájuk Johnny Mauser, az egér, aki - saját elmondása alapján - világhírű zenész és világmegváltó kalandor. Innentől kezdve feje tetejére állnak a dolgok.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Jégkorszak 4: Vándorló kontinens

2012 - Családi, Felfedező, Vígjátek, Animáció 
 http://thevsky.com/wp-content/uploads/2012/07/2-ice-age-continental-20120714-2.jpg
Ice Age: Continental Drift
Az idő a jégkorszakban sem áll meg: minden változik, és mindig jöhet néhány vad meglepetés. A táplálkozási láncra fittyet hányó három jó barát, Manny, Diego és Sid (a mamut, a kardfogú tigris és a lajhár) újból kénytelen vándorútra indulni: egy óriási földmozgás leszakít a kontinensről egy szigetet, és elválasztja őket a hordától. Jobb híján egy úszó jéghegyre költöznek, és új, hófehér hajójukon igyekeznek partra vergődni. A trió a nyílt tengeren sem hazudtolja meg magát: a jég hátán is túlélnek, fura tengeri lények, új földrészek és őskalózok között vágják keresztül magukat, és közben egy percre sem veszítik el a humorérzéküket. Még a motkány is viszontlátja imádott makkját – igaz, olyan körülmények között, melyre egy motkány sem készülhet fel.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Jégkorszak - Állati nagy karácsony

2011 - Animáció
http://momandmore.com/wp-content/uploads/2011/12/IACmas.jpg
Ice Age: A Mammoth Christmas
Hallottad a nagy újságot? Az egész család közös örömére visszatérnek a jégmezők legmenőbb hősei: és persze megint őrült kalandokba keverednek. Sid, a megállíthatatlanul nagydumás őslajhár véletlenül nagy galibát okoz, és ezzel nemcsak Manfréd barátja karácsonyát teszi tönkre, de még a Mikulás is a rosszcsontok közé sorolja. Ő azon nyomban ki szeretné köszörülni a csorbát, és megindul az Északi-sark felé: de csak ront a helyzeten. A mamut és barátai kénytelenek közbeavatkozni, de már nemcsak Siden kell segíteniük: az egész világ karácsonya a tét.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Jégkorszak 3. - A dínók hajnala

2009 - Animáció, Akció, Felfedező, Vígjátek, Családi, Romantikus 
http://www.dvdsreleasedates.com/posters/800/I/Ice-Age-Dawn-of-the-Dinosaurs-movie-poster.jpg
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
A világsikerű Jégkorszak és Jégkorszak 2. mínuszban is pozitív hõsei visszatérnek, és ismét hihetetlen kalandok várnak rájuk... A motkány még mindig nem mondott le arról, hogy egyszer az övé legyen az õsmakk, de végül talán az igaz szerelmet nyeri el helyette, hiszen színre lép egy motkánylány. Míg Manny és Ellie egy minimamut érkezését várják, Sid, a lajhár a maga eszetlen módján alapít családot: elcsór néhány dínótojást; Diego viszont azon töri a fejét, nem vész-e ki belõle minden vadság, ha tovább marad barátai társaságában. A kis csapat kénytelen kihúzni Sidet a bajból, amelybe saját magát keverte: az ügy érdekében behatolnak egy föld alatti világba, ahol túl közeli kapcsolatba kerülnek pár dínóval, megküzdenek állatokkal és növényekkel, beneveznek egy ámokfutóversenyre, és összehaverkodnak egy kalandra éhes, dínóvadász menyéttel, a félszemű Buckkal.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Jégkorszak 2 - Az olvadás

2006 - Animáció, Felfedező, Vígjátek, Családi, Fantázia, Romantikus
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ru/4/42/Ice_Age_2_cover.jpg 
Ice Age 2 - The Meltdown
Olvadni kezd a jégtakaró, a világ egyetlen hatalmas élményfürdõvé változik. A mamut, a kardfogú tigris és a lajhár nap mint nap csúszdák, gejzírek és szökõkutak között bulizik. Ennek ellenére Manfréd búnak ereszti az ormányát, magányosnak érzi magát. Még szerencse, hogy föltűnik a színen Ellie, a mamutlány és két elmaradhatatlan kísérõje, az oposszum Ropsz és Eddie. Miközben Manfréd és Ellie némi nehézség után egymásra talál, Sid rájön, hogy csupán vékonyka jéggát választja el õket az áradástól. Ha a gát átszakad, az édenkertbõl siralomvölgyet csinál a hatalmas áradat.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Jégkorszak

http://4.bp.blogspot.com/-vFpBDcPjzbM/T_dayIw5geI/AAAAAAAADDc/sE_nDyGLTUU/s1600/Ice_Age,_2002.jpg
Ice Age
Sid, a nagydumás, kétbalkezes kõkorszaki lajhár lekési a jégkorszak elõl melegebb éghajlatra távozó társait. Szerencséjére összefut Manfréddal, a magának való, marcona mamuttal. Ráakaszkodik a biztonságot nyújtó nagydarab állatra, hogy aztán némi viszontagság után együtt találjanak rá egy magára maradt embercsemetére. Manfred és Sid komoly viták után elhatározzák, hogy visszaviszik a gyermeket a családjához. Útközben, nem éppen emberbaráti szeretetbõl, csatlakozik hozzájuk Diego, a kardfogú tigris is.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Jázmin meséi - Bűbáj és varázslat

2005 - Animáció, Vígjáték
Végre visszatérnek a Walt Disney Stúdió talán leghumorosabb filmjének sztárjai, a bátor Aladdin, a nagycsőrű Jágó, a kotnyeles Dzsini és természetesen a gyönyörű Jázmin hercegnő, hogy újabb kalandok egész sorával szórakoztassanak kicsiket és nagyokat egyaránt! Ezúttal minden történet főhősnője Jázmin, aki méltó ellenfélre akad egy rámenős hableány személyében. A sellőlány ugyanis arra készül, hogy lecsapja a hercegnő kezéről a jóképű Aladdint. Persze ehhez még Jázminnak is lesz néhány szava. Egy újabb történetben egy különös varázsló bukkan fel, és Jázmin, szeretteivel együtt próbál rájönni a varázsereje mögött rejtőző nagy titokra.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Hupikék Törpikék 2 HD ONLINE

2013 - Animáció, Vígjáték, Családi, Fantázia 
http://www.aceshowbiz.com/images/still/the-smurfs-2-poster08.jpg
The Smurfs 2
Hókuszpók nem nyugszik! A mindig balszerencsés varázsló újra és újra nekirugaszkodik a lehetetlen feladatnak: törpöket akar szerezni, mert a szuper-varázsfőzet receptje nem hat nélkülük. Ezúttal borzasztó fegyvert vet be: egy varázslat segítségével olyan gonosz lényeket teremt, amelyek első ránézésre könnyedén hupikék törpikének tűnhetnek. A gonosz kis törpszerűségek nem is tétlenkednek: elrabolják Törpillát. Hupikék mentőakcióra van szükség, ha Aprajafalva lakói vissza akarják kapni a legszebb törplányt - és ehhez emberi szövetségesekre is szükségük van.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Hupikék Törpikék:Karácsonyi ének

2011 - Animáció, Rövid film
http://static.musicshop.com.au/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/6/d65772.jpg
The Smurfs: A Christmas Carol
Megérkezett a Karácsony Aprajafalvára is.Sajnos Dulifuli szokásos rosszkedve beárnyékolja az ünnep hangulatát.Mivel mindent utál,még a Karácsonyt is,három tündér érkezik hozzá,hogy megmutassák neki a Karácsony valódi értelmét. 

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Hupikék Törpikék

2011 - Családi, Animáció, Fantasztikus, Vígjáték


A törpök majd elkékülnek a sok bajtól, ami egyszerre rájuk szakad: Hókuszpók 
nem adja fel régi tervét, kézre akarja keríteni ősi ellenségeit, és egy sajnálatos balesetnek meg Ügyifogyi kétbalkezességének köszönhetően a nyomukra is jut. A törpcsapat csapdába kerül, és csak egy váratlanul megnyíló vészkijáraton keresztül menekülhet. Ám az a járat egy ismeretlen, távoli világba vezet: New Yorkba. Törpék szerencsére találkozik a Winslow-házaspárral, akik először megrémülnek a váratlan vendégektől, azután nagyon megszeretik őket. Bár ha az embernek törp az albérlője, többé semmi nem megy egyszerűen, ők mégis kiállnak mellettük - cserébe viszont a törpök is besegítenek, amikor Patricknek és Grace-nek segítségre van szüksége. Ügyifogyi, Törpilla, Dulifuli, Okoska és a többiek épp kezdenék megszokni az ezer veszélyt rejtő nagyvárost, amikor új vendég érkezik: Hókuszpók ide is követte a kék jelzést.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

2012 - Animáció, Családi, Vígjáték


Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania - minõségi pihenés és felfrissülés mindennemû rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek. Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában (fõszakács: Quasimodo) a szörnyek és családjuk távol kerülhetnek az emberi világ zajától. Itt ejtõzik Frankenstein és a menyasszonya, Múmia, a láthatatlan ember, egy egész farkas falka és kollégáik - míg egyszer egy halandó nem téved közéjük. A bajt csak fokozza, hogy a gróf nemcsak szállodaigazgató, hanem apa is, aki eddig sikerrel óvta csemetéjét a valódi világ borzalmaitól: most azonban minden megváltozik.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Herkules

1997 - Animáció, Családi, Fantasztikus


Nagy az öröm az Olümposzon, Zeusznak és feleségének, Hérának gyermeke született. Csak a főisten fivére, Hadész nem örül az erős kis Herkules érkezésének, utód híján esélye sincs, hogy Zeusz örökébe lépjen. Az alvilág ura megbízza a két ügyefogyott szolgáját, Pechet és Pánikot, hogy tegyék el láb alól Herkulest. A dolog félig sikerül, a varázsitaltól Herkules elveszti halhatatlanságát, az ereje viszont megmarad. Más kérdés, hogy mindenáron be akarja bizonyítani az apjának, hogy hős a javából. A saját bőrén tanulja meg, hogy nem elég az erő, hanem szív is kell ahhoz, hogy valakiből igazi hős legyen.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Gumi Tarzan

2012 - Animáció, Családi, Vígjáték

Megnézem(Youtube)          Megnézem(Videozed)
#Letöltöm(Depositfiles) jelszo: filmvadasz
A félénk 10 éves kisfiút, Ivant, mindenki csak bántja. Az iskolatársai állandóan csúfolják, terrorizálják, sőt még az apja is csak gúnyolódik vele, amiért nincs semmi közös benne és az imádott bálványában, Tarzanban. De egy nap megkapja az esélyt, hogy visszavágjon mindenkinek, amikor egy boszorkány egy varázsitalt kever neki, amitől egy napig mindenben ő lesz a legjobb. De vajon ez a szuperhatalom az, amitől könnyebb és boldogabb lesz egy kisfiú élete?

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Csizmás a kandúr

2011 - Vígjáték, Animáció


Jóval azelőtt, hogy találkozott volna Shrekkel, a legendás Csizmás Kandúr hősies utazásra vállalkozik: összefog az észkombájn Tojás Tóbiással és a dörzsölt Puha Praclival, hogy ellopják a híres aranytojást tojó ludat. Ez aztán a kilenc életre szóló kaland!

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Csingiling - A szárnyak titka

2012 - Animáció, Családi, Fantasztikus


Csingiling újra a mozikban! A Pán Péter-univerzum apró tündérének negyedik egész estés animációs kalandja kerül a hazai mozik vásznaira idén. Kedvenc tündérünk ezúttal a tiltott világban kalandozik. Megismerkedik Periwinkle-lel, és mindkettejük tündérbarátaival együtt felkerekednek, hogy bevessék magukat a téli erdõ öreg fái közé. A kíváncsiság és a kalandvágy vezérli hõseinket, Csingiling pedig csodálatos felfedezést tesz: olyan mágikus titokra bukkan, ami örökre megváltoztatja a tündérek világát. 



KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Croodék HD

2013 - Animációs, Vígjáték, Családi
Megnézem(Played)    Megnézem(Youwatch)    Megnézem(Played)
Megnézem(Redfly) 
Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet.




KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Big Buck Bunny

2008 - Animáció, Vígjáték

Megnézem(Putlocker)
#Letöltöm(Depositfiles) jelszo: filmvadasz
A történet Big Buck Bunny, a nagy darab, álmodozó nyúl napját követi végig, amikor találkozik három erőszakos rágcsálóval: Frankkel (a csapat vezetőjével), Rinky-vel és Gamera-val. A rágcsálók kedvenc időtöltése az ártalmatlan erdei lények háborgatása, mindenféle terményekkel és kövekkel dobálása. A nyúl két kedvenc lepkéjének halála, és egy igen erőszakos támadás után a nyúl félredobja érzékeny természetét és kidolgozza az ellencsapás bonyolult akciótervét, hogy bosszút álljon a rosszindulatú állatokon.




KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Barbie, a Hercegnõ és a Koldus

2004 - Animáció, Vígjáték, Családi, Musical
http://d1466nnw0ex81e.cloudfront.net/n_iv/600/1176613.jpg
Barbie as the Princess and the Pauper
Barbie most izgalmas kettõs szerepben tűnik fel. Õ alakítja a királylányt és a szegény falusi leányt is, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra. A két lány sorsa egybefonódik, amikor Annelise királykisasszony fogságba esik, megmentése pedig hasonmására, Erikára vár. Vajon Erika a királykisasszony bõrébe bújva meg tudja-e hiúsítani a gonosz Preminger cselvetését? És mi lesz a daliás Dominik királlyal, aki beleszeret Erikába abban a hiszemben, hogy a királylánnyal találkozik?
Ebben a varázslatos zenés filmben két gyönyörűséges és tűzrõlpattant leányzó bátran követi álmai útját, és ráébrednek, hogy az ember sorsa különös helyen íródik: a szívünkben!

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Barbie és a bűvös pegazus

2005 - Animáció, Családi, Romantikus
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPiLoqYoKXmhh5997ZQKzrSsf0ZaE1M96CmKxS656DpTJCWnd73OuL_62oC4_kNswztSFgc4be8zr8PXpry3Zp2UKWzzC2QCl4c52wIFFNed4NriaF-YmrSYRVJRkx4Ig7SDnU3tEQOjio/s1600/423861.jpg
Barbie and the Magic of Pegasus
Annika hercegnõ (Barbie) kalandjai akkor kezdõdnek, mikor összebarátkozik Brietta-val, a csodálatos szárnyas paripával, aki elrepíti õt a Felhõ Királyságba. Annikának csupán három napja van, hogy megtörje a gonosz varázsló, Wenlock átkát, és kõbõl ismét emberré változtassa családját. Wenlock elleni küzdelme során Annika új barátokra talál; tiltott erdõkön utaznak át együtt, jeges barlangokban korcsolyáznak, és a felhõk fölé szállnak, ahogy megpróbálják létrehozni a Fény Varázslatos Pálcáját.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Barbie naplók

2006 - Animáció, Családi
http://1.bp.blogspot.com/-Cv9r3nO8T9w/TbcEPAxWVNI/AAAAAAAAALo/5zdreOtKvRc/s320/barbievn8.jpg
Barbie Diaries 
Barbie egy átlagos, külvárosi gimnazista lány, aki szabadidejében legszívesebben barátnőivel, Tiával és Courtney-val zenél. Mikor Barbie másodikos gimnazista lesz, legnagyobb vágya, hogy kortársai felfedezzék benne az izgalmas, tehetséges lányt, hogy az iskolai híradó műsorvezetője legyen, és hogy randizhasson a suli egyik népszerűbb srácával, Toddal.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Barbie - Varázslatos utazás a tenger mélyén

2006 - Animáció, Felfedező, Családi, Fantázia 
 http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120227195713/barbie-movies/images/8/8d/Barbie_Fairytopia_Mermaidia.png
Barbie Fairytopia: Mermaidia
Megnézem(Played)      Megnézem(VidX)
A szépséges Elina ezúttal a víz alatti világba, Mermaidiába utazik, hogy megmentse barátját, Nalut. A gonosz Laverna raboltatta el Nalut, hogy ő lehessen a legnagyobb hatalmú tündér Fairytopiában. Elina egyedül nem boldogul az ismeretlen világban, de szerencsére megismerkedik egy bizalmatlan sellőlánnyal, Norival, aki minden idegentől fél. Nem kevés energiájába kerül Elinának, hogy elnyerje Nori bizalmát és támogatását, de az igazi próbatétel még csak ezután következik. Lehet, hogy élete legnagyobb áldozatát kell meghoznia ahhoz, hogy megmentse barátját: le kell mondania tündérszárnyairól... 

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Barbie, a Sziget hercegnõje

2007 - Animáció, Családi
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/24/BarbieIslandPrincess.jpg
Barbie as the Island Princess
Barbie ezúttal egy hajótörött lány, Rosella szerepében látható, aki egy lakatlan szigetre sodródva barátságos és gondos állatok szeretõ "családjában" cseperedik fel. Amikor Antonio herceg felfedezi a paradicsomi hangulatú szigetet és rajta a gyönyörű Rosellát, azonnal beleszeret a szépséges hajótöröttbe. A lány és barátai - Sagi, a vörös panda, Azul a páva, és Tika a bébi-elefánt - a herceggel tartanak, hogy megkeressék Rosella szüleit és részt vegyenek egy pompás királyi bálon. Az új lány érkezését azonban nem nézi mindenki jó szemmel az udvarban. Kiderül, hogy a király megígérte a gonosz Arianának, hogy a herceg az õ lányát, Lucianát veszi majd feleségül. Ariana szeretné megszerezni a hatalmat a királyságban és Rosellának minden ügyességére és barátai minden segítségére szüksége lesz, hogy idõben leleplezze az ármánykodást.  

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Barbie és a Hattyúk tava

2007 - Animáció
 http://p.coldline.hu/2013/02/22/918125-20130222-cUTyWP.jpg
Barbie and Swan Lake
Barbie Odette alakjában kel most életre a pék lányának szerepében. Odette az egyszarvút követi az Elvarázsolt erdõbe, ahol Rothbart, a gonosz varázsló hattyúvá változtatja õt. Rothbart célja, hogy legyõzze unokatestvérét, a Tündérkirálynõt és elfoglalja az erdõt. A Tündérkirálynõ szerencsére enyhíteni tud a varázslaton, így Odette, valamint az erdõ többi emberi lakója is - akik mind Odette-tõl várnak segítséget -, éjszakára visszanyerik emberi külsõjüket. Odette sorsa, hogy megmentse az Elvarázsolt erdõt a gonosz Rothbarttól, habár nem érzi magát alkalmasnak ekkora feladatra. Hogyan lehet képes erre egy fiatal lány, akinek nincs más fegyvere a bátorságán, becsületességén és az eszén kívül? Mit hoz a Daniel herceggel való megismerkedés? A film a mesét és a balettet ötvözi Csajkovszkij feledhetetlen zenéjére, miközben megmutatja, hogy mindannyian bátrabbak vagyunk, mint hisszük. 


KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!



Barbie Fairytopia - A szivárvány varázsa

2007 - Animáció, Családi, Romantikus
http://i1.ytimg.com/vi/ryspxbTO9Nk/movieposter.jpg
Barbie Fairytopia - Magic of the Rainbow
Másodszor is megmentve Fairytopiát, Elinának egy kicsit fejébe száll a hírnév és egy kicsit el is bízza magát képességeivel kapcsolatban. Azura meglátogatja õt a Bűvös Réten, és a kristálypalotába hívja, hogy kiképezhesse tündér-segéddé, és részt vehessen a tavaszi repülésen, a rituálén amely életre kelti a tavasz elsõ szivárványát. A kristály palotában Elina találkozik a többi tündér-segéddel, akik - hozzá hasonlóan - mind a nagy tavaszi repülésre készülnek, és arra, hogy az égre bűvöljék életük elsõ szivárványát! A dolgok nem mennek olyan jól, mint ahogy azt Elina remélte, véletlenül csapdába esik, amikor egy látszólag ártatlan varangyra vet ki varázsigéjét. A varangy nem más, mint Laverna akit a varázsige visszaváltoztat, megtörve az átkot, rászabadítva õt Fairytopiára. Ezután Laverna mély álmot hint az õrtündérekre és megpróbálja véghezvinni gonosz tervét. A tündér-segédeknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák Lavernát abban, hogy 10 év télbe borítsa Fairytopiát. De vajon az összefogás ereje elég ahhoz, hogy legyõzzék Lavernát, és életre keltsék az elsõ szivárványt?

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!