2013/10/31

A párizsi mumus


Un monstre á Paris 2011


Párizs, 1910-et írunk. Pánik uralkodik mindenütt, hiszen egyre nagyobb az árvíz és ráadásul egy szörnyeteg ólálkodik a város falai közt. A rendíthetetlen Maynott rendőrparancsnok és emberei éjt nappallá téve a szörnyre vadásznak, eddig sikertelenül. Úgy tűnik, hogy a Montmartre-i kabaré, a The Rare Bird reflektorfénye nem is lehet olyan rossz hely a rejtőzködésre, ahol egyébként a talpraesett énekesnő, Lucille a sztárattrakció. A nagy kalandba akaratlanul belekeveredik a félénk kaszanova, Emile, és Raoul, a simamodorú kifutófiú. Összefogva a melegszívű kabarésztárral, Lucille-lel, és egy különc tudóssal és annak csupaész majmával, közösen próbálják megmenteni a nem is olyan félelmetes szörnyet, Frank Urat a város kegyetlen rendőrparancsnokától.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


A legelő hősei


Home On the Range
A legelő hősei a Vadnyugat egy képzeletbeli vidékén játszódik, ahol is egy Girnyó nevű kapzsi gazember éppen azon munkálkodik, hogy megkaparintsa a Patch of Heaven (Darabka Mennyország) tehenészetet annak kedves tulajdonosától, Pearltől. Ám akadnak, akik nem szívesen néznék végig, hogyan teszik tönkre idilli életüket. Három elszánt tehén, Buck, a karatézó csődör és egy karámra való mindenféle pára igyekszik megvédeni a farmot a hajmeresztő kalandokkal teli, kemény küzdelemben. Ez a hihetetlen állatsereglet szembeszáll a rosszfiúkkal, és az embert (illetve állatot) próbáló vadnyugati viszonyokkal: a saját bőrüket viszik a vásárra, amikor összeszövetkeznek Ricóval, a rejtélyes pénzvadásszal, hogy a verseny végén, amelynek számukra igazán nagy tétje van, elkapják Slimet és bezsebeljék a fejére kitűzött jutalmat.

KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


A halott menyasszony


Corpse Bride (2005)
Egy kis faluban, valamikor a 19. század derekán két család a gyermekeik esküvőjére készül. Mindenki boldog, a két házasulandó fiatalt kivéve. Victor és Victoria az esküvő előestéjén találkoznak először. A menyegzőpróbán Victor belezavarodik a házassági eskü szövegébe, az erdőbe megy gyakorolni a szöveget. Végül annyira belejön a szerepébe, hogy egy öreg fa gyökerére húzza a jegygyűrűt. A gyökér azonban nem az, aminek látszik. Victor akaratán kívül eljegyezte magát a Halott Menyasszonnyal, akinek szíve régóta megszűnt dobogni, ám szüntelenül keresi az igaz szerelmet és a társat, aki megosztja vele örök nyugodalmát.


KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


A csodanő


Büszke és harcos amazonok lakják a rejtélyes Themyscira szigetét. A férfiak erkölcstelen világától elzárva élik mindennapjaikat, mígnem egy amerikai pilóta, Steve Travor lezuhan a szigeten. Árulás következtében megszökik Árész, a háború istene. Diana hercegnő feladata, hogy elfogja a szökevényt, mielőtt az káoszt és pusztulást hozna a világra. Travorral az oldalán követi Árész nyomait az Egyesült Államokba. A hercegnő az egyetlen, aki megakadályozhatja az emberiség elpusztítását. Olyan csata veszi kezdetét, amely nem hasonlítható egyetlen korábbi ütközethez sem. A népszerű képregény alapján.


KÖSZÖND MEG A FELTÖLTÉST EGY LIKE-KAL!


Rajzfilmsorozatok

Rajzfilmek

 Megjegyzés: *A mesék ABC sorrendben találhatók.*

  1. 51-es bolygó
  2. 101 kiskutya
  3. A dzsungel könyve
  4. A kis hableány - Kezdet kezdete
  5. A kis hableány
  6. A Kis Hableány 2. - A tenger visszavár
  7. Aladdin
  8. Aladdin és a tolvajok fejedelme
  9. Aladdin és Jafar
  10. A Notre Dame-i toronyõr
  11. A Notre Dame-i toronyõr 2. - A harang rejtélye
  12. A Robinson család titka
  13. Aranyhaj és a nagy gubanc
  14. Artúr és a villangók
  15. Arthur: Maltazár bosszúja
  16. Arthur 3 - A világok harca
  17. A szépség és a szörnyeteg

Egyéb Animék

A láda szelleme

1996 - Akció
Az ősi legenda szerint a szentírás az egyetlen dolog, ami valóban megváltoztathatja a világot. Dr. Wai, a híres régész vállalkozik a nehéz feladatra, hogy felkutatja a régen elveszett írást. De nem ő az egyetlen, aki a csodatévő ereklyét keresi. Jó ideje már, hogy az ellenséges japánok is forró nyomon vannak. A nehézségek ellenére megtalálják a ládát, amelyik egykor a szentírást tartalmazta. Ám amikor felnyitják a kincset rejtő fedelet, hihetetlen dolog történik...

A kopasz osztag

2012 - Akció, Vígjáték

A jó zsaru nem feltétlenül barázdált arcú, kemény figura. Létezik egy különlegesen kiképzett speciális egység, amelynek a tagjait olyankor vetik be, amikor egy rejtély szálai kamaszok közé vezetnek.
Schmidt és Jenko (Jonah Hill és Channing Tatum) csak nemrég fejezték be a rendőrakadémiát, és nem állnak a legjobb zsaruk hírében. Kapnak egy esélyt, hogy bizonyítsanak: újra hátizsákot ragadnak a revolvertáska helyett, hogy egy veszélyes kábítószer-kereskedő bandát leleplezzenek. Ehhez azonban be kell épülniük az iskolások közé. A baj csak az, hogy a gimisek már egyáltalán nem olyanok, mint ők voltak néhány évvel ezelőtt és még a kamaszkori szorongásaikkal is meg kell küzdeniük, amiről már azt hitték, hogy rég a múlté.

A kívülálló

2008 - Akció, Sci-fi
Megnézem(vidto.me2)
Messze, a távolban fénycsík lobban az éjszakában. Egy űrhajó ütközik a norvég fjordoknak, és a roncsok közül egy másik világ szülötte emelkedik ki, Kainan, a harcos. Ám nincs egyedül, az űrhajó potyautasa, a vérszomjas Moorwen már lesben áll, hogy megbosszulja Kainan hadseregének tetteit. Elvágva otthonától az idegen bolygón, mely évszázadokkal le van maradva saját civilizációjától, Kainan elindul, hogy elpusztítsa félelmetes ellenségét. Mielõtt azonban beteljesítené sorsát, a vikingek fogságába esik, akik, miután megmentette Rothgar király életét, kelletlenül befogadják. Kainant hamarosan bizalmába fogadja Rothgar gyönyörű lánya, Freya, és a férfi beavatja múltjának titkaiba. Moorwen ostromolni kezdi a viking erõdöt, halálos sebet ejt a királyon, és elrabolja Freyát. A vikingek, élükön Kainannal útra kelnek az utolsó nagy misszióra - vagy végeznek a rémmel, vagy szembenéznek a halállal.

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

2011 Akció, Fantázia, Felfedező

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzG9fGr6gPmv8aEAGzF_mCIc45xlbSsPKg8Bx5nsJTHlylpQQA4t10Sad4GSq3tTA3KKS3uqkbf9r38g7-IetiDmYHPrubwyUxQOuCydIwmiUFOFu5upsEa1gQPblikz11x_9DG5CCcTA/s1600/OnStrangerTidesPoster.jpg
The Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Megnézem (Movshare)

Megnézem (Faststream)

Megnézem(Donevideo)

Johnny Depp ismét Jack Sparrow kapitány b?rébe bújik az akciódús történetben, mely igazságról, cselszövésekr?l, az ifjúságról és a halálról mesél. Amikor Jack múltjából felbukkan egy n? Penelope Cruz, elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva ?t a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne's Revenge fedélzetére, mely a rettent? Feketeszakáll Ian McShane kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kit?l is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a n?t?l a múltjából.

A Karib-tenger kalózai - A világ végén

2007 Akció, Fantázia, Felfedező

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/51/At_World%27s_End_Soundtrack.jpg
The Pirates of the Caribbean: At Worlds And
Megnézem (Movshare)

Megnézem (Faststream)

Megnézem(Donevideo)

Will Turner és Elizabeth Swann kénytelenek szövetségre lépni egykori ellenségükkel, Barbossa kapitánnyal, hogy kiszabadítsák Jack Sparrow kapitányt. Jacket az elátkozott Davy Jones tartja fogva, aki a Kelet-Indiai Társaság irányítása alatt áll, és félelmetes hajójával, a Bolygó Hollandival rettegésben tartja a tengereket. A különös felmentõcsapatnak egészen a világ végéig kell hajóznia, hogy elérje célját. Ezután megpróbálják egyetlen halálfejes lobogó alá tömöríteni a kalózvezéreket. Hiszen csak így vehetik fel a harcot a siker reményében az angol flotta és a szellemkalózok ellen.

Feketeszakáll és a Karib-tenger kalózai

(2006) Életrajz, Történelem, Háborús, Felfedező, Dráma

http://www.disneydreaming.com/wp-content/uploads/2011/03/Pirates-Of-The-Caribbean-On-Stranger-Tides-Blackbeard.jpg
Blackbeard
A XVIII. században járunk, s a tengereken tombolnak minden idők legrettegettebb kalózai. Robert Maynard hadnagy ezért a Karib-tenger térségébe vezényli a brit hajókat, hogy általános támadást intézzenek a kalózok ottani fészke ellen. Eközben az egyik legveszélyesebb tengeri rabló, Feketeszakáll, merész vállalkozásba kezd: meg akarja szerezni Kidd kapitány legendás kincsét. Tervéhez pedig támogatót is talál egy korrupt kormányzó személyében. A megnyerő és tekintélyt parancsoló Feketeszakállnak sikerül a hajójára csalogatnia Maynard hadnagyot, mert úgy gondolja, hogy a hadnagy majd jól kiegészíti a csapatát. De amikor rájön, hogy Maynard valójában kicsoda, kirakja őt egy elhagyatott szigeten. Maynard ezért véres bosszút esküszik. 

A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka

2003 Akció, Fantázia, Felfedező

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNIOuU0JhzzzaWamuw62Eo3NUbqzyvNhBDuyk-ZGw_hPdS2yWDTcE-XV-qZlkTpuN9-dQGoIJqwuAnDFV3fgIOgKY_aOSi2bTyDZcK6IlVb0dZ471SFvExL3GLit2jz-bNwA_lu1I6ZkQ/s1600/poc+bla.jpg 

The Pirates of the Caribbean: The Curse of the Bla
Megnézem (Movshare)

Megnézem (Faststream)

Megnézem(Youwatch)

A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt (Keira Knightley), az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány (Geoffrey Rush). A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner (Orlando Bloom) a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow (Johnny Depp), a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse

2006 Akció, Fantázia, Felfedező

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/f/fc/Karib-tenger_kal%C3%B3zai_Holtak_kincse_poszter.png/250px-Karib-tenger_kal%C3%B3zai_Holtak_kincse_poszter.png
The Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Megnézem(Flashx) Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyûlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerzõdés miatt még mindig a legendás Davy Jones, a Repülõ Hollandi nevû szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zûrjei miatt meghiúsul Will Turner és Elizabeth Swann kisasszony esküvõje. Ugyanis õk is kénytelenek elkísérni Sparrowt a nagy kalandra, mely egykönnyen életük utolsó kalandja lehet.

2013/10/29

Kaptár: Kárhozat

2012 Akció, Horror, Sci-Fi, Thriller, Animáció
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixW-5ws8JBPSIfTFI9uNcpKlbPQi8kAi3ExPh6fra84SHr2cVOS8DDZcNO6lo8L_ButgeM6H08xU7kC37GQv3d5Xo1ofOURnZ7vYgVq8G_k_PKlcjU4pS84AJIU1A8aNc4aXgh9sXBEJw0/s1600/Resident+Evil+Damnation+Biohazard+Damnation++Resident+Evil+Condena%25C3%25A7%25C3%25A3o.jpg 
Biohazard: Damnation 
Megnézem(Putlocker) 
Az Egyesült Államok különleges ügynöke, Leon S. Kennedy egy kis kelet-európai országba indul bevetésre. Feladata, hogy kiderítse, valóban bioorganikus fegyvereket használnak-e a helyi háborúban. Jól dolgozik, főnökei váratlanul mégis hazarendelik. Az ügynök azonban szembefordul feletteseivel. Fényt akar deríteni az igazságra, és meg akarja akadályozni a történelem talán legpusztítóbb fegyverének bevetését. 

A Kaptár 5. - Megtorlás

 2012 Akció, Horror, Sci-Fi, Thriller
http://m.cdn.blog.hu/fi/filmdroid/image/BeniMan/Resident%20Evil/resident-evil-retribution-poster-150812-3.jpg 
A Védernyő Vállalat kutató-labóratóriumából elszabadult halálos vírus gyilkos zombivá változtatta a Föld lakosságának nagy részét. A túlélők egy-egy erődítménnyé alakított városban próbálják meghúzni magukat. A kísérlet egyik egykori alanya, Alice a cég titkos műveleti bázisán tér magához. Miközben megpróbál kijutni a bunkerből, a múltja sötét tikait is sikerül megfejtenie. Néhány régi szövetségessel és új baráttal az oldalán Alice a fél világot bejárja, hogy megtalálja a járvány felelőseit.

A Kaptár 4, - Túlvilág

 2010 Akció, Horror, Sci-Fi, Felfedező
http://cinematichorrorarchive.files.wordpress.com/2010/09/resident-evil-afterlife-poster.jpg
Resident Evil: Afterlife
Megnézem (Muchshare)
Rég vége mindennek. A T-vírus elpusztította a világot, csak a végtelen kietlenség és az élõhalottak maradtak utána. És néhány túlélõ, aki egyre fogyó eséllyel küzd az életéért.Alice (Milla Jovovich) részben hibásnak érzi magát a vírus elszabadulásáért és mindent elkövet, hogy újabb túlélõket találjon a kiégett városok romjai között. Egy váratlan nyomot követve Los Angeles-bemegy, mert ott talán létezik egy biztonságos körzet. Ám a hír csapda: a városban hemzsegnek az éhes élõhalottak, a nõ és társai pedig kénytelenek összecsapni velük. 

2013/10/28

Kaptár: Bioterror

2008 Akció, Horror, Sci-Fi, Thriller, Animáció
Zombitámadás éri a Harvardville repülőteret. Azonnal kitör a káosz. Szerencsére megjelenik a színen Leon S. Kennedy és Claire Redfield, akik 7 évvel ezelőtt már sikeresen felvették a harcot a gonosz Umbrella Corporationnel a Racoon City-t ért tragédia során. A vérszomjas élőholtakon túl a páros ezúttal egy bosszúra éhező, szakadár harcossal is szembekerül, kinek családját meggyilkolták Racoon City-ben. Újra elszabadul a halálos G-vírus és vele együtt egy új, minden eddiginél veszélyesebb mutáns szörnyeteg is.

A kaptár 3. - Teljes pusztulás

2007 Akció, Horror, Sci-Fi, Thriller

  Megnézem (Purevid)
Ki áll bosszút a halottakért? Ki felel azokért, akik meghalni sem tudnak, és prédára lesve Nem-Holtként bolyonganak a fertõzött sivatagokban? Alice (Milla Jovovich) eddig is az egyik utolsó olyan harcos volt, aki életét és békés halálát áldozná a Védernyõ Vállalat ellen induló megtorlásért; de amióta egy biogenikus kísérlet során plasztikázták a géntérképét és emberfölötti képességeket szerzett, már csak a háború a célja. Régi társaival és új szövetségeseivel portyázik az elnéptelenedett Las Vegasban, zombik, gyilkos varjak és új mutánsok ellen harcol: le kell gyõznie a vírust és bosszút kell állnia az eddigi áldozatokért.

A kaptár 2. - Apokalipszis

2004 Akció, Horror, Sci-Fi, Thriller
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjN5t95egV5W3nczJZMRuXgKF9E640m6zXMzdDEo2udhsxoKl1WqoeukGKiZHd26nwfVJEUsdOfzd5ylm7CSVZEAxlkuJ3ficjSGgwDD067N_KOrYg9lViat4TCQ1_8OAmw0S0K60CncMR-/s1600/3232.jpg
Resident Evil: Apocalypse

Megnézem (Faststream)
Megnézem (redfly)

Megnézem (Vidto.me)
A feldúlt Raccoon City szívében még meg nem fertõzött emberek egy kis csoportja, köztük Jill Valentine (Sienna Guillory) és Carlos Oliveira (Oded Fehr), a csapat vezetõje az életükért küzdenek. Ám egy másik halálos fenyegetéssel is szembe kell nézniük: az egyik kísérlet eredményeként létrejött genetikai mutáció, a lickerek, gyorsabbak és gonoszabbak mindennél. Úgy tűnik, elhagyta õket a szerencse, készleteik kimerültek, amikor Alice (Milla Jovovich) ismét felbukkan.

A kaptár

2002 Horror, Akció
http://m.cdn.blog.hu/li/lisztesmegmondjaatutit/image/10%20j%C3%B3%20zombis%20film/RESIDENT-EVIL-Movie-1.jpg
Megnézem (Putlocker)
Megnézem (Donevideo)
Megnézem (Played.to) 
Valami szörnyűség lappang a Kaptárban, egy óriási, földalatti genetikai kísérleti üzemben, ahol halálos vírus üti fel a fejét. Válaszlépésként a Vörös Királynő - azaz a Kaptárt irányító óriási szupercomputer - szigorú zárlatot rendel el, nehogy a vírus kiszabaduljon. Ezzel az intézkedéssel egyúttal az összes bent rekedt dolgozót is halálra ítéli. Alice és Rain feladata, hogy kommandós társaik élén izolálják a vírust, a team azonban hamarosan érdekes felfedezést tesz: a dolgozók valójában igazán nem is halottak. Ők most a kielégíthetetlen étvágyú, ragadozó Nem-Holtak, akik a Kaptárban ólálkodnak. 

2013/10/27

A hősök vére

1988 - Akció
Sallow vezetésével harcosok járják a falvakat és városokat, hogy csapatokat hívjanak ki és győzzenek. Különös sport ez, háromszor száz kő és három menet. Kemény és brutális játék és csak a legjobbak maradnak talpon. Ám egy alkalommal a futó, Dog Boy lesérül. Bár megnyerik a meccset, mégsem tarthat velük tovább. Ekkor kerül be a csapatba Kidda, aki nagyon ügyes és tehetséges. A csapat győzelmet győzelemre halmoz, s bár elérhetetlen számukra kihívni és legyőzni a "LIGA" csapatát a Vörös Városban mégis megpróbálják.

A harcos útja

2010 - Akció
Yang, a harcos megkíméli az ellenséges klán utolsó sarjának, egy kisgyermeknek az életét. Emiatt menekülni kényszerül a gyermekkel. Egy poros vadnyugati kisvárosban találnak menedéket, ahol Yang új ismerősökre talál a cirkuszi késdobáló és a város részegének személyében. A kardját letéve Yang felvirágoztatja a mosodát, és egyre nagyobb köztiszteletben örvend. A béke és nyugalom azonban nem tart sokáig, banditák fenyegetik a kisváros lakóit. Yang kénytelen újra elővenni a fegyverét. Ennek híre az üldözői fülébe jut.

A halálraítélt

2007 - Akció, Thriller
 Egy multimilliárdos filmrendező egy valóságshow-t akar interneten sugározni. Egy játék, tíz halálraítélt. A tét a szabadságuk, mivel aki megnyeri, az szabadon távozhat, s a börtönbe sem kell visszatérjen. A másik dolog egy állítólagos pénzösszeg. A játék vérre megy, ugyanis csak egy maradhat. Miután a rabok a szigetre kerülnek, megkezdődik a kegyetlen öldöklés a túlélésért.

A gázoló

2003 - Akció, Thriller
 Két férfi megszállott küzdelmet folytat a kietlen országutakon, autójukat használva fegyverként. Egyikük sorozatgyilkos, aki válogatás nélkül végez az útjába akadó nőkkel. Őt üldözi Rennie Cray, akinek a feleségét ugyancsak halálra gázolta az ámokfutó. A férfi bosszút esküdött, hosszú évek óta a gyilkos nyomában van, de még nem sikerült elkapnia. Kegyetlen küzdelmük drámai fordulatot vesz, miután a gázoló legújabb akciója sikertelen marad. Az áldozatnak kiszemelt fiatal nő akaratlanul is csalivá válik.

A főnix útja

2004 - Kaland, Akció
Frank Towns pilóta a gépével homokviharba kerül a Góbi sivatagban és lezuhan. Rá és a maroknyi túlélőre a külvilágtól elzárva a biztos halál vár, kivéve, ha a repülőgép roncsaiból össze tudnak eszkábálni egy új gépet.

A Föld inváziója - Csata Los Angeles

2011 - Akció
Egy tengerészgyalogos-egységet Nantz őrmester (Aaron Eckhart) vezetésével Los Angeles-be vezényelnek ismeretlen küldetéssel. A katonáknak váratlanul szembe kell nézniük a különös ellenséggel: az űrből jött lények a tenger felől érkeznek, és a partraszállás során válogatás nélkül mindenkit azonnal megölnek. A szakasz már csak annyit tehet, hogy kimenti az utolsó túlélőket. Belekeverednek a totális háborúba. A Földnek valószínűleg vége. A katonák mégis kitartanak a végsőkig.

A Fehér Tigris

2012 - Akció, Fantasztikus, Háborús
A film cselekménye II. világháború idején játszódik. Ez egy csodával határos módon életbe maradt szovjet harckocsizó és egy fasiszta látomásszerű tank furcsa birkózása. A Fehér tigrisnek nevezett ördögi gépezetnek nincs személyzete. Váratlanul bukkan fel a szovjet csapatok hátországában, pánikot kelt, gyilkol, majd gyorsan eltűnik. Az orosz katona szembeszáll a szellemmel. „élő ember a lélektelen fantommal”. Van ebben valami elgondolkodtató,mondta a rendező, aki első ízben foglalkozik háborús témával.

A fegyver neve halál

2004 - Kaland, Sci-fi
2004-ben amerikai kutatók dolgoznak egy szigorúan titkos földalatti laboratóriumban. A titkos kutatás célja egy földönkívüli mikroba klónozása. Egyszer csak vészjelzés hallatszik a laborból - pontosan a kísérlet befejezése előtt. Ez az utolsó hang, amely a laborból érkezett. Egy katonai egység érkezik a helyszínre azzal a paranccsal, hogy derítsék ki, mi történt. A földönkívüli életformáról mit sem sejtő osztagra lecsap a láthatatlan, legyőzhetetlen ellenség.

A csodálatos Pókember

2012 - Fantasztikus, Akció
Pókember újjászületik: ez a film a különös hős eredetének történetét mutatja be - de egészen új nézőpontból, és minden eddiginél izgalmasabban.
Peter Parker (Andrew Garfield) átlagos gimis srác. Kicsit magányosabb, kicsit szótlanabb a társainál - talán azért, mert a szülei még kiskorában eltűntek, és azóta Ben bácsikája (Martin Sheen) neveli. Ahogy közeledik a felnőttkor, Petert egyre jobban érdekli a múltja, hogy ki ő igazán és mi történhetett a szüleivel. Úgy érzi, titkok hálója veszi körül. Egyedül iskolai szerelmében (Emma Stone) bízhat. Amikor megtalálja apja régi irattáskáját, meghökkentő dokumentumok kerülnek elől belőle: attól kezdve egészen másképpen látja magát és a világot. A nyomok az Oscorpba, az idősebb Parker régi társához, dr. Curt Connors (Rhys Ifans) laboratóriumába vezetnek. A tudós egy különleges gyíkkivonat-szerrel kezeli magát, és a mellékhatások szörnyszülötté teszik őt. A Pókember nem tehet mást: használni kezdi különleges képességeit, hogy legyőzze a Gyíkot.

A célpont bemérve

2004 - Akció Thriller
A nem túl távoli jövőben a mikrochipek ellenőrzik majd az emberiséget, mindenkibe beültetnek egyet, így szatellit-rendszereken keresztül felügyelhetőek és irányíthatóak leszünk. A kódok és ez által az ellenőrzés a CPF Közösségi Rendőri Erők kezében lesz. Az emberiesség és a szabadság csak egy féltett emlék marad. Aki ellenáll, az halott. Brody (David A.R. White), Jerry (Kevin Downes) és Dallas (Eric Roberts) a szabadságot választják, lázadóvá válnak és mint politikai foglyok a kivégzésükre várnak. Amikor Luke (Stephen Baldwin), a titokzatos idegen a kezükbe adja a szabadulásuk kulcsát, még nem is sejtik, hogy a harcuk a CPF ellen nem is annyira célravezető, mint ahogy azt Luke ígérte. És hogy a chip a testükben nem csak egy közönséges eszköz, hanem jóval több annál. A küldetés elindítva, a célpont bemérve.

A burok

2013 - Akció, Sci-fi, Romantikus
A burok a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a Lelkek foglalják el. A Lelkek átveszik az irányítást a legtöbb ember elméje fölött, testüket azonban érintetlenül hagyják, és beleköltözve buroknak használják. A kevés emberi ellenálló egyikét, Melanie-t (Saoirse Ronan) elfogja a Hajtók egyike (Diane Kruger), akik az utolsó emberektől védik az új fajt. Kétségbeesett csata után Melanie testébe beleoperálnak egy Vándor nevű Lelket. Vándort figyelmeztetik, hogy a heves érzelmek, a szenvedély és az élénk emlékek miatt nem könnyű egy emberben élni, ám van valami, amire nem számított...

A Bourne hagyaték

2002 - Akció, Thriller, Dráma
A Robert Ludlum bestsellere alapján készült izgalmas film főszereplőjét elképesztő helyzetbe hozza a sors: egyszerre válik üldözővé és üldözötté úgy, hogy a saját legalapvetőbb paraméterével nincs tisztában - azzal, hogy ki is ő valójában. Hősünket ugyanis egy kis francia falu közelében egy vihar alkalmával mosta partra a tenger, eszméletlen állapotban. Legnagyobb szerencséjére a pártfogásába veszi őt egy nyugdíjas orvos, befogadja a házába és ápolja a furcsa idegent. Amikor a férfi magához tér, kiderül, hogy emlékezetkiesésben szenved. Nem tudja a saját nevét, nem emlékszik arra, hogyan és miért került ide. Még nyugtalanabbá teszi az, hogy az a kevés emlékkép, amivel rendelkezik, mind erőszakos jeleneteket ábrázol. És ami a legrejtélyesebb: egy ismeretlen svájci bank számlájának hozzáférési kódja van a combjába ültetve.

A Bourne hagyaték

2012 -  Akció Thriller
A Bourne filmek szövevényes történeteinek kiagyalója, Tony Gilroy egyúttal a rendező szerepét is betölti a páratlanul népszerű, világszerte csaknem egy milliárd dollár bevételt hozó kémsorozat legújabb fejezeténél. Az író-rendező a Robert Ludlum kreálta Bourne univerzumot egy eredeti történettel bővíti: egy új hőst mutat be a nézőknek, akinek élet-halál harcát az első három film eseményei indítják be.

A bosszúálló sasok

1978 - Akció, Dráma
A 13 emberből álló "Vas Hajó" nevű gyilkos banda vezére Yoh Xi Hung. A közhiedelemben álló 13-sas egyike Chik Ming Sing tetteit megbánva, elszökik a csapattól. A döntés nehéz, mert gyerekkoruk óta együtt nevelkedtek. A többi sas a nyomába ered és mindent megtesznek, hogy megtalálják elveszített testvérüket.

A bosszú jogán

2011 - Akció, Thriller
A lelkes angoltanár, Will Gerard boldogan él zenész feleségével, Laurával. Nyugodt családi életüket koncertek, kerti sütögetések töltik ki, és Will kedvenc hobbija, sakkpartik főnökével, az iskolaigazgatóval. Egy éjjel azonban borzalmas dolog történik: a próbáról hazafelé tartó Laurát brutálisan megerőszakolják. Miközben Will a kórházban feldúltan várja az orvost, hogy beszámoljon felesége állapotáról, egy jól öltözött ember szólítja meg, és felajánlja neki az azonnali igazságszolgáltatás lehetőségét. Az összezavarodott Will elfogadja az ajánlatot, nem is sejtve, hogy ezzel egy önbíráskodó földalatti szervezet hálójába kerül. Ijesztő és veszélyes játszma veszi kezdetét.

A biztonság záloga

2012 - Akció
A másodvonalbeli ketrecharcos, volt rendőr, Luke Wright (Jason Statham) élete bénító egyhangúságban zajlik: az összecsapásokon rutinból, félszívvel használja vegyes harcművészeti ismereteit, és próbál megélni a kevés pénzből, amit keres. Egy napon aztán tévedésből elveszít egy megbundázott mérkőzést, ezért az orosz maffia bosszúból megöli a családját. Luke a gyásztól és bűntudattól összetörten bolyong New York utcáin, és tudja: a jövőjétől is megfosztották, hiszen ezen túl minden lépését figyelni fogják, és bárkivel ismerkedik meg, azt is megölik. Amikor azonban a véletlen összehozza egy Mei nevű tizenkét éves kínai kislánnyal, akit ugyanazok a gengszterek üldöznek, akik a feleségét is megölték, Luke akcióba lendül, és óriási tétre menő háborúskodás kellős közepén találja magát. Meiről ugyanis kiderül, hogy nem egy átlagos árva kislány, hanem matekzseni, akit a triádok arra kényszerítenek, hogy nekik dolgozzon. A lány egy felbecsülhetetlen értékű kódszámot őriz az emlékezetében, amelyért a triádok, az orosz maffia és a New York-i rendőrség korrupt tagjai akár gyilkolni is képesek. Amikor Luke ráébred, hogy ő az egyetlen, akire Mei számíthat, hadjáratot indít a város alvilága ellen, hogy megmentse az ártatlan lány életét.

A 25. Birodalom teljes film magyarul

2012 - Akció, Sci-fi, Fantasztikus
A II. világháború idején öt amerikai katona Ausztráliában állomásozik, hogy egy titkos küldetés során, az időben utazva teljesítsék küldetésüket. Egyikük hibája folytán az időgép meghibásodik, s ők teljes zűrzavarban próbálnak alkalmazkodni a következményekhez. Mikor végre sikerül megjavítanuk a gépet, váratlanul 300 évet ugranak előre az időben. Ám itt a nácik már beteljesítették világuralomra törő álmaikat, s a Föld leigázása után Isten ellen fordulnának. Megmentheti-e öt elszánt katona a jövőt (egyben a múltat, s köztük minden pillanatot is) néhány fegyverrel, mikor velük szemben a csúcstechnológia teremtette, hatalmas robotok és űrhajók állnak?  

300 - a film

2007 - Akció 


A görög-perzsa háborúban a görögök Marathon mellett i. e. 490-ben megállították az ellenséget. Tíz évvel később Xerxes vezeti az újabb perzsa támadást. A poliszok Spárta, Athén és Korinthosz vezetésével szövetkeznek. Az első összecsapásra a Thermopülai-szorosnál kerül sor, amelyet Leonidas spártai király véd a néhány ezer fős seregével. Amikor a perzsák a hátukba kerülnek, elbocsátja a segédcsapatokat és háromszáz katonájával az utolsó leheletéig harcol. Önfeláldozásuk nem volt hiábavaló, időt adott a görög seregek egyesüléséhez. Frank Miller képregénye alapján.

24 - a szabadulás teljes film magyarul

2008 - Akció
Jack Bauer ellen nemzetközi körözést adnak ki, így menekülni kénytelen az Egyesült Államokból. Álnéven a dél-afrikai Sangalában rejtőzik el, és egy árvaházban kezd el dolgozni. A baj azonban itt is megtalálja, a polgárháború dúlta országban ugyanis egy hataloméhes katonai vezető, Juma tábornok gyerekeket soroz be a hadseregébe, és portyázó csapatai az árvaházba is eljutnak. Miközben a földgolyó másik oldalán az Egyesült Államok új elnöke, Allison Taylor leteszi hivatali esküjét, Jack egy személyben veszi fel a harcot Juma embereivel, hogy megmentse a rábízott árvákat.

007 - Skyfall teljes film magyarul

M-et sötét múltja kísérti, Bondnak pedig bizonyítania kell felé tanúsított hűségét. Az MI6 titkosszolgálat bajban van, 007-nek fel kell kutatnia és el kell pusztítania a fenyegető veszélyt - bármi áron.

Akció Filmek

Megjegyzés*: A filmek ABC sorrendben találhatók.
    1. 007 - Skyfall
    2. 24 - a szabadulás
    3. 300 - A film
    4. A 25. birodalom
    5. A biztonság záloga
    6. A bosszú jogán
    7. A bosszúálló sasok
    8. A Bourne hagyaték
    9. A Bourne rejtély
    10. A burok
    11. A célpont bemérve
    12. A csodálatos Pókember
    13. A fegyver neve halál
    14. A Fehér tigris
    15. A feláldozhatók
    16. A feláldozhatók 2
    17. A Föld inváziója - Csata Los Angeles 
    18. A főnix útja
    19. A gázoló
    20. A halálraítélt
    21. A harcos útja
    22. A hősök vére
    23. A kaptár 
    24. A kaptár 2. - Apokalipszis 
    25. A kaptár 3. - Teljes pusztulás 
    26. A Kaptár 4. - Túlvilág 
    27. A Kaptár 5. - Megtorlás
    28. A Kaptár: Bioterror 
    29. A Kaptár: Kárhozat
    30. A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka 
    31. A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse 
    32. Feketeszakáll és a Karib-tenger kalózai 
    33. A Karib-tenger kalózai - A világ végén 
    34. A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken 
    35. A kívülálló 
    36. A kopasz osztag 
    37. A láda szelleme 
    38. A legsötétebb óra
    39. A maflás
    40. A megállíthatatlan
    41. A mestergyilkos
    42. A múmia
    43. A múmia 2
    44. A múmia 3
    45. A nagyfőnök
    46. A negyedik
    47. A negyedik emelet
    48. A negyedik angyal
    49. A negyedik világháború
    50. A negyedik záradék
    51. A nemzet aranya
    52. A nemzet aranya 2
    53. A pláza ásza
    54. A pusztító
    55. A sárkány éve
    56. A sárkány útja
    57. A senki fia
    58. A Skorpiókirály 
    59. A Skorpiókirály 2. - Harcos születik 
    60. A Skorpiókirály 3. - Harc a megváltásért
    61. A szakasz
    62. A szállító 2
    63. A szállító 3
    64. A szellemlovas
    65. A szellemlovas 2 - A bosszú ereje
    66. A szikla
    67. A tengerészgyalogos
    68. A tengerészgyalogos 2.
    69. A tengerészgyalogos 3. - Homefront
    70. A titánok haragja
    71. A titkok könyvtára 3. - A Júdás-kehely átka
    72. A Triffidek napja
    73. A tűzben edzett férfi
    74. A Vörös Báró
    75. A vörös sárkány legendája
    76. Álomháború 
    77. Amerika Kapitány - Az első bosszúálló teljes film ...
    78. Apocalypto
    79. Aréna 2011 teljes film magyarul
    80. Argo-akció teljes film magyarul
    81. Artúr király teljes film magyarul
    82. Atomvonat teljes film magyarul
    83. Az Amazonas kincse teljes film magyarul
    84. Az áruló - teljes film magyarul
    85. Az emlékmás - teljes film magyarul
    86. Az erő krónikája
    87. Az igazság mecénása
    88. Az utolsó cserkész
    89. Az utolsó emberig
    90. Az utolsó léghajlító
    91. Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?
    92. Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk
    93. Batman A sötét lovag visszatér 1. rész
    94. Batman - A sötét lovag visszatér - 2. rész
    95. Ben 10 - Harcban az idővel
    96. Beverly Hills-i zsaru
    97. Beverly Hills-i zsaru 2
    98. Beverly Hills-i zsaru 3
    99. Biztonság záloga
    100. Borsalino és társai
    101. Bosszú jogán
    102. Bosszúállók
    103. Bosszúállók 2
    104. Bosszúvágy
    105. Bosszúvágy 2
    106. Bosszúvágy 3 - A terror utcája
    107. Bosszúvágy 4 - Véres leszámolás
    108. Bűn hálójában
    109. Cápák éjszakája
    110. Célkeresztben
    111. Colombiana
    112. Conan, a barbár
    113. Conan, a barbár 2. - A pusztító
    114. Cowboyok és űrlények
    115. Csapda
    116. Csatahajó
    117. Csempészek
    118. Die Hard - Drágább, mint az életed
    119. Doom
    120. Drogosztag
    121. Egy maréknyi dollárért
    122. Egyedül a sötétben
    123. El Dorado - az aranyváros
    124. Életem a szörf
    125. Elrabolva
    126. Elrabolva 2
    127. Equilibrium - Gyilkos nyugalom
    128. Felpörögve
    129. Fortress - 33 emelet mélyen a pokolban
    130. Gázt!
    131. Géppisztolyos prédikátor
    132. Halálfutam
    133. Halálfutam 2
    134. Halálfutam 3 - A pokol tüze
    135. Halálos iramban
    136. Halálos iramban - Tokiói hajsza
    137. Halálosabb iramban
    138. Halálos iramban 4
    139. Halálos iramban: Ötödik sebesség
    140. Halálos iramban 6.
    141. Hanna - Gyilkos természet
    142. Harcosok szövetsége
    143. Hófehér és a vadász
    144. Hogyan lopjunk felhőkarcolót
    145. Holnapután
    146. Idegen arcok
    147. Időstoppolók
    148. Igazság nyomában
    149. James Bond - A világ nem elég
    150. James Bond - Aranyszem
    151. James Bond - Casino Royale
    152. James Bond - Halj meg máskor
    153. James Bond - Polipka
    154. John Carter
    155. Jurassic Park
    156. Jurassic Park 2 - Az elveszett világ
    157. Jurassic Park 3
    158. Kémes hármas
    159. Keoma
    160. Kung Fu Panda
    161. Kung Fu Panda 2
    162. Kung Fu Panda - A harc művészete
    163. Kung Fu Panda ünnepe
    164. Kung Fu Panda Good Croc Bad Croc
    165. Kutyák és macskák
    166. Kutyák és macskák 2 - A rusnya macska bosszúja
    167. Legsötétebb óra
    168. Looper - A jövő gyilkosa
    169. Lopott idő
    170. Majmok bolygója - Lázadás
    171. Mass Effect - Paragon Lost
    172. Men in Black - Sötét zsaruk
    173. Men in Black - Sötét zsaruk 2
    174. Men in Black - Sötét zsaruk 3
    175. Merida, a bátor
    176. Miami Vice
    177. Misson Impossible 4
    178. Monte Cristo grófja
    179. Óz, a hatalmas
    180. Padlógáz
    181. Padlógáz 2
    182. Pitch Black - 22 évente a sötétség
    183. Pókember
    184. Pókember 2
    185. Pókember 3
    186. Prometheus
    187. Ragadozók
    188. Rambo
    189. Rambo 2
    190. Rambo 3
    191. Rambo 4
    192. Riddick - A sötétség krónikája
    193. Shaft
    194. Sherlock Holmes
    195. Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték
    196. Sötét Titok
    197. Star Trek
    198. Sűrű lé
    199. Szabadúszók
    200. Szingli fejvadász
    201. Támadás a harci robotok szigete ellen
    202. Taxi
    203. Taxi 2
    204. Taxi 3
    205. Taxi 4
    206. Thor
    207. Thor: Sötét világ
    208. Tiszta játszma
    209. Titkok szigete
    210. Tomb raider
    211. Tomb raider 2
    212. Torrente, a törvény két balkeze
    213. Torrente 2. - A Marbella küldetés
    214. Torrente 3. - A védelmezõ
    215. Torrente 4
    216. Transformers
    217. Transformers 2 - A bukottak bosszúja
    218. Transformers 3
    219. Transformers Prime
    220. Transformers Prime - Szörnyvadászok
    221. Tycus - a halál üstököse
    222. Utazás a rejtélyes szigetre
    223. Üss vagy fuss!
    224. Vadászat a Vörös Októberre
    225. Válogatott gyilkosok
    226. Vasember
    227. Vasember 2
    228. Vasember 3
    229. Vasököl
    230. Védhetetlen
    231. Verdák
    232. Verdák 2
    233. Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak
    234. Viva Django
    235. Wanted
    236. Warrior - A végső menet
    237. WWE Wrestlemania 28
    238. X-Men - A kívülállók
    239. X-Men - Az ellenállás vége
    240. X-Men - Az elsők
    241. X-Men 2
    242. X-Men kezdetek - Farkas
    243. Zombieland
    244. Zűrangyalok